Supermarktketen Dirk van den Broek heeft Leen Menken en Lelieveld gekozen voor de distributie van zijn diepvriesproducten. "Met ons nieuwe diepvriesmagazijn en de efficiënte pickvloeren merken we dat steeds meer producenten ons vinden voor onze dienstverlening," zegt Lucas Roskam, Algemeen Directeur bij Leen Menken.

De samenwerking omvat de fulfilment van diepvriesorders door Leen Menken en Lelieveld, waarbij Lelieveld ook zorgt voor de aanvoer naar distributiecentra en winkeldistributie. "De dedicated teams hebben in korte tijd een indrukwekkende prestatie neergezet voor de integratie. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst,” aldus Peter Zonderop, Directeur Logistiek bij Dirk.

De keuze voor Leen Menken en Lelieveld is gebaseerd op hun kwaliteit, flexibiliteit en de culturele fit tussen de organisaties. Leen Menken, onderdeel van de Belgische bpostgroup, levert een totaalpakket aan diepvriesopslag en logistieke diensten. Lelieveld Transporten specialiseert zich in geconditioneerd transport en biedt met een uitgebreid wagenpark en warehouse faciliteiten hoogwaardige service.