De wereldwijde handelsonderneming Van Caem Klerks Group heeft een huurcontract getekend voor de huur van een distributiecentrum in Moerdijk. De deal omvat de verhuur van ongeveer 7.080 vierkante meter aan de Logistic Boulevard 11, waarvan 6.069 vierkante meter bedrijfsruimte, 638 vierkante meter kantoorruimte en 373 vierkante meter mezzanine betreft. Dit pand, gelegen in het hart van West-Brabant op het bedrijventerrein Moerdijk, biedt door zijn strategische ligging nabij snelwegen A17, A59 en de binnenhaven van Moerdijk, ideale mogelijkheden voor logistieke bedrijven.

Maarten Bulstra, Consultant Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, licht toe: “De verhuur van Logistic Boulevard 11 binnen slechts anderhalve maand bevestigt dat logistieke bedrijfsruimtes op een centrale locatie zoals Moerdijk nog steeds zeer gewild zijn voor zowel internationale als nationale distributie. Wij zijn ervan overtuigd dat Logistic Boulevard 11 een uitstekende locatie is voor de bedrijfsactiviteiten van Van Caem Klerks Group en wensen het bedrijf het allerbeste op hun nieuwe vestigingsplek.”

De verhuurder, Real I.S., werd in dit proces bijgestaan door Savills, terwijl Van Caem Klerks Group ondersteuning kreeg van International Real Estate Consultancy B.V. Dit markeert een significante stap voor beide partijen en onderstreept de aantrekkelijkheid van Moerdijk als centrum voor logistieke operaties.