J.P.G. Groeneweg heeft het hoofdkantoor van Van den Assem, gelegen aan de Dalkruidbaan 156-158 in Capelle aan den IJssel, aangekocht. Het gebouw, dat bekend staat om zijn moderne architectuur en strategische locatie langs de rijksweg A20, komt medio 2024 beschikbaar voor nieuwe gebruikers. De overname van het gebouw volgt na de overname van Van den Assem door schoenenretailer Omoda, waardoor het pand niet langer in gebruik zal zijn door Van den Assem.

Het kantoorgebouw met bijbehorende logistieke bedrijfsruimte, gekenmerkt door een hoog opleveringsniveau, omvat ruim 1.000 m² kantoorruimte en 4.245 m² bedrijfsruimte verdeeld over twee lagen, naast de beschikking over 63 parkeerplaatsen. De prominente ligging heeft in het verleden significant bijgedragen aan de naamsbekendheid van Van den Assem.

De verkoop van het pand is begeleid door De Mik Real Estate, die nu ook door de nieuwe eigenaar is ingeschakeld om een passende nieuwe invulling voor het pand te vinden. De overgang markeert een nieuwe fase voor de locatie, die met zijn moderne faciliteiten en uitstekende bereikbaarheid een aantrekkelijke optie vormt voor diverse bedrijven op zoek naar een nieuwe vestigingsplaats.