CityLink, een Nederlandse vastgoedbelegger in cityhubs, heeft drie strategisch gelegen logistieke objecten met een gecombineerde oppervlakte van ruim 28.000 m² aan haar portfolio toegevoegd dat door de uitbreiding op een totaal van 92 objecten uitkomt.

De eerste van de drie nieuwe locaties is gelegen aan de Bunschoterweg 99-115 en Arie den Toomweg 31 en 37 in Rotterdam, met een verhuurbaar oppervlak van ongeveer 13.000 m². Dit pand huisvest momenteel Burando en Ship Spare Logistics als huurders. De begeleiding van deze aankoop werd verzorgd door Bridgegap namens CityLink, terwijl De Mik Real Estate Partners optrad namens de verkopende partij.

In Purmerend heeft CityLink een tweede pand verworven aan de Van IJssendijkstraat 176, met een oppervlak van circa 11.000 m², momenteel verhuurd aan PotatoNext, de leidende coöperatie voor consumptieaardappelen in Nederland. De transactie werd gefaciliteerd door Renew Real Estate voor CityLink, met de Moonstone Groep als verkopende partij.

De derde aanwinst, gelegen aan de Stuwdam 22 in Amersfoort, omvat een verhuurbaar oppervlak van ongeveer 4.200 m², naast een aanzienlijk buitenterrein van 9.100 m². Dit pand is de thuisbasis van diverse huurders, waaronder Van Hooft, Bergnet en een uitzendmast van Vodafone. Investables trad op als adviseur voor CityLink bij deze aankoop, met Domicilie die de verkoper, Smink Hoevelaken Vastgoed, vertegenwoordigde.

CityLink ontving juridisch advies van Loyens & Loeff gedurende het aankoopproces van deze objecten. Daarnaast werden zij milieukundig ondersteund door Hofstede, ontvingen technisch advies van Savills en brandveiligheidsadvies van SGS Search. Deze uitbreiding markeert een significante stap voor CityLink in het versterken van hun aanwezigheid in de Nederlandse logistieke sector.