Logistiek dienstverlener Euro Nordic Logistics B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst afgesloten voor de huur van een kantoorruimte van 1.972 m² in het kantorencomplex aan de Waalhaven Oostzijde 85 in Rotterdam, een deal bemiddeld door M7 Real Estate. Dit prominente kantorencomplex, gelegen in het hart van het maritieme zakencentrum van Rotterdam en naast het Dockworks complex, geniet van een prachtig uitzicht over de haven.

Met deze nieuwe overeenkomst is het kantorencomplex nagenoeg volledig verhuurd. Enkel een vleugel van 679 m² op de derde verdieping staat momenteel nog te huur. Het complex omvat twee bouwdelen die verbonden zijn vanaf de begane grond tot en met de vijfde etage, waarbij Euro Nordic Logistics nu de nieuwe prominente bewoner wordt.

Tijdens de transactie werd M7 Real Estate bijgestaan door CBRE Rotterdam, terwijl Euro Nordic Logistics B.V. advies ontving van De Mik Real Estate Partners. Deze overeenkomst markeert een significante stap voor zowel Euro Nordic Logistics in hun expansie als voor M7 Real Estate in het bijna volledig bezetten van hun kantorencomplex in Rotterdam.