Het Amsterdamse bedrijf Biller, gespecialiseerd in 'buy-now-pay-later' oplossingen voor B2B-betalingen, heeft zichzelf omgedoopt tot NOTYD. Deze rebranding volgt op de overname door The Banking Circle Group in februari 2022, dat als doel heeft de Europese expansie te versnellen.

NOTYD, uitgesproken als “noted”, verwijst naar een factuur die als uitgestelde betaling wordt aangemerkt via een online betaalknop. “De verandering van merknaam draagt bij aan een hernieuwde focus waarin het verhogen van de toegankelijkheid voor gebruikers en het creëren van optimale klanttevredenheid centraal staat,” aldus het bedrijf.

Het doel van NOTYD is het stroomlijnen van B2B e-commerce transacties door direct krediet aan te bieden aan bedrijven en hun kopers, samen met gegarandeerde uitbetalingen. Webshops kunnen de betaalmethode activeren via de bijgewerkte website NOTYD.com en via het betalingsplatform van partner PAY.

NOTYD, onder leiding van Caroline Lanslots en Carlos Fuentes Daher, zal in 2024 blijven werken aan het vergroten van transactievolumes en het uitbreiden van diensten aan haar gebruikers.