Willems Bouwbedrijf BV is van start gegaan met de bouw van Aviation Valley Maastricht. Dit toekomstige distributiecentrum, dat voor november 2024 voltooid moet zijn, is volledig verhuurd aan Maastricht Logistics Services (MLS).

De nieuwe faciliteit zal ongeveer 13.000 vierkante meter aan magazijn- en bijkomende kantoorruimte omvatten en is volledig verhuurd aan Maastricht Logistics Services (MLS) B.V. MLS heeft zich voor een periode van 10 jaar verbonden aan het pand, wat de langetermijnvisie achter dit project onderstreept.

Aviation Valley is bedoeld als een hoogwaardige industriële faciliteit binnen een gevestigde logistieke regio in Nederland, en onderstreept de voortdurende groei en ontwikkeling van de logistieke infrastructuur in de regio. De acquisitie van het project door Frasers Group Logistics & Commercial Trust (FLCT) in november 2023 markeert een belangrijke mijlpaal in de voortzetting van deze ontwikkeling.

De betrokkenheid van Ralph Geurts, Frank Derks, Don Hutjens, Sander Janssen, en Jeroen Westheim van de Beeten® bij het project wijst op de brede steun en het vertrouwen in de succesvolle realisatie van Aviation Valley Maastricht.