Edmond de Rothschild Real Estate Investment Management (EdR REIM) heeft haar portfolio uitgebreid met de recente aankoop van een distributiecentrum in Zwolle. Het object is gelegen in het toegankelijke en stedelijk gelegen bedrijvenpark Hessenpoort langs de A28 snelweg, omvat 20.500 vierkante meter verhuurbare vloeroppervlakte en heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Robbert Bakhuijsen, Hoofd Investeringen Benelux bij Edmond de Rothschild REIM, licht toe: "Met deze aankoop laten we zien dat we kunnen profiteren van de huidige marktomstandigheden. Het diversifieert ons portfolio verder met een hoogwaardig object dat voldoet aan de nieuwste marktstandaarden, op een gewilde locatie.”

Deze acquisitie is uitgevoerd door het Nederlandse team van Edmond de Rothschild REIM, met advies van Dentons (juridisch) en CVO Group (technisch). De verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield (commercieel en technisch) en Houthoff (juridisch).

De aankoop onderstreept de voortdurende strategie van EdR REIM om te investeren in licht industriële en kleine logistieke activa op toegankelijke, stedelijke locaties met uitstekende transportverbindingen.