Budgetstore Daily Style uit Almere gaat haar distributiecentrum op bedrijventerrein Lage Kant uitbreiden. Deze uitbreiding komt slechts drie jaar nadat het oorspronkelijke bedrijfsgebouw, eveneens gerealiseerd door dezelfde aannemer, in gebruik werd genomen.

Daily Style, opgericht in 2005 met een eerste vestiging in Osdorp, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vooraanstaand familiebedrijf onder leiding van de familie Tsai. Het bedrijf, dat begon als een Chinese groothandel, heeft nu meerdere winkels en een succesvolle webshop.

"In 2019 benaderde Daily Style ons voor de realisatie van een nieuw bedrijfsgebouw in Almere. We hebben toen samen een turnkey bedrijfsgebouw ontwikkeld dat volledig aan hun wensen voldeed," vertelt een woordvoerder van bouwbedrijf Aan de Stegge Twello. 

Daily Style vroeg Aan de Stegge Twello ook de uitbreiding op zich te nemen. De nieuwe uitbreiding zal 2.330 m2 aan bedrijfsruimte omvatten, die 1,5 meter hoger wordt gebouwd dan het bestaande deel en met een zwaardere vloerbelasting om aan de groeiende behoeften van het bedrijf te voldoen. De uitbreiding biedt Daily Style extra ruimte voor opslag en de groeiende webshop.

De bouwwerkzaamheden zijn gepland om in mei van dit jaar van start te gaan. Bessels architecten & ingenieurs B.V. en JVZ Ingenieurs hebben het nieuwbouwplan ontworpen.