De Nederlandse groothandel Hanos, gespecialiseerd in voedingsmiddelen en non-foodproducten, gaat haar Food distributiecentrum in Apeldoorn aanzienlijk uitbreiden. Het huidige centrum wordt met maar liefst 10.000 m2 vergroot, wat neerkomt op een verdubbeling van de huidige capaciteit. De uitbreiding omvat ook de realisatie van 33 nieuwe docks.

Deze ontwikkeling is een antwoord op de aanhoudende groei van Hanos en zal het bedrijf in staat stellen om andere vestigingen in Nederland nog efficiënter te beleveren. Govert Jonathan Lahm, vertegenwoordiger van HANOS Internationale Horeca Groothandel, heeft het contract ondertekend voor deze belangrijke uitbreiding van het Food distributiecentrum.

VDR Bouwgroep B.V., bekend om haar expertise in bouwprojecten, is de gekozen partner voor dit ambitieuze project. "Samen gaan we voor een goede bouw en prettige samenwerking," zo kondigde het bedrijf aan. Met de eerste heipalen reeds geslagen, markeert dit het begin van een nieuwe fase in de groei en uitbreiding van Hanos in Apeldoorn.