Fulfilmentbedrijf Mondial Logistics is overgenomen door Logicall Group. Deze overname brengt het brede dienstenaanbod van Logicall en de expertise van Mondial Logistics op het gebied van uitgebreide fulfilmentdiensten samen.

Mondial Logistics is een gerespecteerde naam in de logistieke en supply chain-industrie, bekend om zijn uitgebreide ervaring in fulfilmentdiensten. In de afgelopen 20 jaar heeft Mondial Logistics uitgebreide fulfilmentdiensten ontwikkeld in B2B & B2C orderverwerking, warehousing en distributie voor kleine en middelgrote ondernemingen. Naast fulfilmentdiensten biedt Mondial Logistics ook oplossingen voor expeditie en ondersteuning bij douaneafhandeling. Mondial Logistics is gevestigd in de regio Amsterdam en staat bekend om zijn betrouwbare en complete logistieke ondersteuning aan zijn klanten.

Logicall verwelkomt Mondial Logistics in haar familie. De integratie van Mondial Logistics sluit naadloos aan bij Logicall's innovatieve aanpak en toewijding om logistieke diensten van topkwaliteit te leveren. "We zijn erg blij dat we ons kunnen aansluiten bij Logicall. Dit is een mijlpaal voor Mondial Logistics, waardoor we een breed spectrum aan diensten kunnen aanbieden aan al onze klanten", aldus Joost Vollrath, Managing Director van Mondial. Deze strategische stap breidt het netwerk van Logicall uit en stelt Mondial Logistics in staat haar 3PL-functie te versterken door weg-, lucht- en zeevrachtexpeditie verder te integreren in hun logistieke oplossingen.

Met 145 jaar ervaring in de logistieke sector onderging Logicall onlangs een rebranding om de brede capaciteiten en innovatieve focus van de groep op one-stop-shop logistieke oplossingen te weerspiegelen. "Ons doel is om onze klanten succesvoller te maken in een steeds complexere logistieke markt. Logicall biedt vertrouwde logistieke oplossingen gericht op het optimaliseren, vereenvoudigen, voorspellen en stimuleren van de continuïteit en groei van onze partners. Deze rebranding vertegenwoordigt meer dan alleen een visuele verandering; het symboliseert onze toewijding aan innovatie, efficiëntie en onze oplossingsgerichte aanpak om de klantervaring te verbeteren," legt Rob Linders, CEO van Logicall, uit.