Albert Zwart is de nieuwe managing director van Staples Benelux, dat onlangs werd overgenomen door het bedrijf achter onder andere 123inkt. Zwart blijft tevens managing director bij 123zakelijk en neemt bij Staples het stokje over van George Steur, die de afgelopen drie jaar het bedrijf in Almere heeft geleid.

Naast zijn nieuwe functie bij Staples blijft Albert Zwart ook werkzaam als managing director bij 123zakelijk. Met het oog hierop verhuist de organisatie van 123zakelijk in Nederhorst den Berg naar het pand van Staples in Almere.

Na overeenstemming over de overname van Staples Benelux door 123inkt.nl is alles in werking gezet om het belangrijkste deel van de werkgelegenheid veilig te stellen en klanten weer snel te beleveren. In korte tijd is het gelukt om alle onderdelen binnen Staples weer operationeel te krijgen en de vele orders uit te leveren.

Het vormt het startpunt voor verdere groei en de positionering van Staples als betrouwbare en dynamische speler in de markt.

Uitbreiding assortiment

Albert Zwart over zijn aanstelling en ambities: “Ik kijk ernaar uit om samen met alle medewerkers van Staples het volgende hoofdstuk te schrijven van dit prachtige bedrijf. We zijn vastbesloten de volgende stappen te zetten in het verder versterken van onze positie in de markt. Dat betekent onder andere dat we het assortiment gaan uitbreiden en op elkaar gaan afstemmen, met als doel de dienstverlening richting onze klanten verder te versterken en ze de best mogelijke oplossingen te bieden.”