Na een periode van ruim vier jaar bij Active Ants, waarin het bedrijf een significante groei doormaakte, gaat Ronald Metselaar een nieuwe uitdaging aan bij GXO. Metselaar geeft aan dat hij zichzelf verder wil ontwikkelen en nieuwe kansen wil grijpen.

Bij Active Ants heeft Ronald Metselaar een belangrijke rol gespeeld in de groei van het bedrijf, dat uitbreidde van één naar vijf locaties in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Metselaar spreekt met trots over zijn tijd als "werkende voorman" van het nieuw opgebouwde salesteam, dat zich inzet om nieuwe klanten te helpen groeien. "Een team van professionele Business Development Managers die als ondernemers hun markt hebben ontwikkeld", aldus Metselaar.

Metselaar tiepeert zijn periode bij Active Ants als een van hoogte- en dieptepunten, van twee stappen vooruit en soms één terug, maar volgens Metselaar hoort dit bij het opbouwen van een nieuw internationaal bedrijf. Hij dankt iedereen met wie hij heeft samengewerkt en wenst hen succes in de toekomst.

Metselaar kijkt met veel enthousiasme uit naar zijn nieuwe rol bij GXO, een bedrijf dat hij beschouwt als de 'Champions League' in het ontwikkelen van snelle, slimme en efficiënte supply chain oplossingen. GXO heeft een sterke reputatie als betrouwbare outsourcingpartner voor vooraanstaande bedrijven en staat bekend als een innovatieve speler in geavanceerde magazijnautomatisering en robotica. "GXO straalt drive uit en klanten en werknemers voelen dat", stelt Metselaar.