Morrison Express, een prominente speler in de logistieke sector, heeft de opening aangekondigd van een state-of-the-art magazijn in Eindhoven. Gelegen op Prologis Park Eindhoven DC4, markeert deze nieuwe faciliteit een belangrijke mijlpaal in de duurzaamheidsambities van het bedrijf en de groeiende vraag naar hun diensten in Europa.

Dit innovatieve magazijn van 12.800 vierkante meter, gebouwd op een voormalige afvalstortplaats, weerspiegelt de inzet van Morrison Express voor milieuvriendelijke praktijken. Het volledig elektrische gebouw is voorzien van energiebesparende warmtepompen, geavanceerde isolatie, slimme gebouwbeheersystemen en driedubbele beglazing. Een belangrijke duurzame toevoeging is het zonne-energiesysteem, dat alle benodigde elektriciteit levert, waardoor de uitstoot aanzienlijk wordt verminderd en er geen impact is op de lokale natuurreservaten.

De opening van dit magazijn is een duidelijke indicatie van de vastberadenheid van Morrison Express om hun ESG-verplichtingen na te komen en de standaard te zetten voor duurzaamheid in de logistieke sector. Met deze stap bewijst het bedrijf dat economische groei en milieuverantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.