123inkt.nl heeft een overeenstemming bereikt voor de overname van Staples Benelux. Daarmee is de voortzetting van het in Almere gevestigde Staples gegarandeerd en wordt een groot deel van de werkgelegenheid bij het bedrijf behouden, zo stelt 123inkt.nl.

Deze strategische acquisitie biedt 123inkt.nl de kans om haar kennis in de kantoorartikelenmarkt uit te breiden. Gerben Kreuning, de oprichter en eigenaar van 123inkt.nl, benadrukte: “Staples is als totaalleverancier op het gebied van kantoorbenodigdheden, facilitaire producten en meubilair voor zakelijke klanten een waardevolle aanvulling op onze organisatie en zal zeker gaan bijdragen aan onze verdere groei en ontwikkeling. De komende maanden gebruiken we om Staples goed te laten landen in onze organisatie."

Met deze overname kan 123inkt.nl haar groeiambities verder realiseren. De bedrijfsactiviteiten van Staples Benelux worden direct hervat, waardoor klanten weer via de bestaande online platformen kunnen bestellen. Hiermee wordt de levering van producten aan Staples-klanten weer op gang gebracht.

De afronding van deze transactie is nog in afwachting van goedkeuring door de Autoriteit Consument en Markt (ACM).