Manuport Logistics (MPL) heeft Dynasty Shipping Europe overgenomen, waardoor het bedrijf zijn aanwezigheid in Rotterdam aanzienlijk uitbreidt. Met de integratie van Dynasty Shipping Europe verdrievoudigt MPL zijn team in Rotterdam en breidt het zijn serviceportfolio aanzienlijk uit.

Guy Pasmans, CEO van Manuport Logistics, zei: "Ons primaire doel is om de uitzonderlijke lokale relaties van Dynasty voort te zetten. We beschouwen deze integratie als een familiale unie in Nederland.”

Jeroen Burggraaf, General Manager bij Dynasty Shipping Europe, wees op de gedeelde visie die leidde tot de overname: "Onze beslissing om deze samenwerking met MPL aan te gaan, werd gedreven door onze gedeelde visie en filosofie."

Maarten Snijders, Commercial Manager, voegde eraan toe: "Het succes van dit partnerschap hangt af van het behoud van ons toegewijde personeel, een cruciaal onderdeel van onze vereisten."

De overname markeert een belangrijke stap in MPL's wereldwijde uitbreidingsstrategie, die zich kenmerkt door een groeiend internationaal kantoornetwerk. De huidige lokale managementstructuur blijft behouden, wat moet zorgen voor een vlotte overgang en een prettige voortzetting voor klanten.