Vanaf 2 januari zet Melis Logistics een grote stap voorwaarts in hun groeiambitie door te beginnen met de bouw van een gloednieuw en duurzaam bedrijfspand aan de Roelofshoeveweg in Duiven.

Marwin Melis, de Algemeen Directeur van het bedrijf, is bijzonder trots op de ontwikkelingen: "Met dit nieuwe warehouse verdubbelen we in een klap onze warehouse-capaciteit. We zijn ontzettend blij met het duurzame ontwerp van JCR Architecten en de bouwexpertise van GOLDBECK. Zij zijn gespecialiseerd in duurzame systeemoplossingen voor bedrijfsruimten en dankzij hun efficiëntie zal ons nieuwe onderkomen al in augustus van het volgende jaar klaar zijn."

Marwin benadrukt het belang van duurzaamheid voor het bedrijf, zeggende: "Duurzaamheid is een belangrijke strategische pijler van onze organisatie, en zal in de toekomst alleen maar belangrijker worden." Bovendien past de uitbreiding van de opslagruimte perfect in de bedrijfsvisie van Melis. Hun concept, Smart Logistics, zorgt voor verkorte logistieke ketens voor klanten, waardoor kwaliteit en efficiëntie worden verhoogd.

Met de toevoeging van dit nieuwe warehouse in Duiven, uitgerust met een geavanceerd Warehouse Management System, kan Melis Logistics haar klanten nog beter bedienen, zowel in termen van opslagruimte als in het optimaliseren van voorraden. De nieuwe faciliteit zal ook zorgen voor 24/7 beveiliging en optimale opslagcondities.