Intergamma heeft een enorme wijziging doorgevoerd in de top van de organisatie. Er werden maar liefst zes nieuwe directeuren van buiten de organisatie aangetrokken, die deze week aan hun nieuwe baan zijn begonnen bij Intergamma. Zij hebben de gemeenschappelijke missie de positie van Intergamma op de huis- en tuinmarkt te versterken.

"We beginnen al eerste resultaten te zien van onze nieuwe strategie: onze klanttevredenheid groeit, onze medewerkerstevredenheid neemt toe, en ons marktaandeel groeit", aldus CEO Joost de Beijer.

Om deze visie te realiseren, brengt Intergamma per 1 oktober 2023 veranderingen in de organisatie aan. Er zijn drie nieuwe directieleden aangesteld voor de formules: Cees van Vliet verruilt zijn rol als COO bij Jumbo en is directeur van GAMMA Nederland. Nicky Claeys, voorheen commercieel directeur bij Domino's Pizza, is de nieuwe directeur voor Karwei. Dominique Motte, tot voorkort werkzaam bij Beliving, voor GAMMA België. Constantijn Weytingh, jarenlang werkzaam bij Ahold en recent in de functie van commercieel directeur bij Gall & Gall, neemt de rol van directeur Commercie op zich. Levina Kleijwegt is de nieuwe HR-directeur, een rol die ze eerder vervulde bij IJsvogel Retail.

Jurre Mulder promoveert binnen Intergamma en is directeur Technologie en E-Commerce en richt zich komende tijd op het versterken van de online aanwezigheid van de onderneming.

Daarnaast is de nieuwe afdeling Format in het leven geroepen, onder leiding van de recent aangetrokken Director Format, Harold van de Scheur. Van de Scheur verlaat Elho, waar hij de functie had van Commercial Excellence Manager. Hij zal leiding geven aan een afdeling die zich richt op het optimaliseren van het winkelnetwerk.

CEO Joost de Beijer verklaart: "Nu is voor ons het ideale moment om te investeren in de volgende fase van groei. Alle investeringen zijn gericht op het verwezenlijken van onze ambitie om hét favoriete adres te worden in de huis- en tuinmarkt. En dat doen we met een vernieuwd, sterk directieteam dat klaar is voor deze klus."