Vanaf 1 oktober neemt Tom Christenson het stokje over als nieuwe CEO van TBAuctions. Hij volgt de vertrekkende Herberth Samsom op, die TBAuctions acht jaar heeft geleid. In deze periode groeide hamerverkoop van €100 miljoen naar €1,2 miljard in Europa. Dankzij zijn leiderschap werd online veilen een prominent verkoopkanaal in de B2B-markt.

Mark Nieuwendijk, voorzitter van de Raad van Bestuur van TBAuctions, sprak zijn vertrouwen uit in de nieuwe benoeming: "Tom is een ervaren B2B platformprofessional die de groei van TBAuctions in Europa en daarbuiten verder zal versnellen.”

Christenso heeft een achtergrond bij Amazon, Uber Freight Europe en sennder Technologies GmbH en is geen vreemdeling in de online B2B-markt. Hij benadrukte de groeikansen voor online veilingen in Europa: "Online veilen draagt niet alleen bij aan efficiëntie en transparantie, maar ook aan de groei van de circulaire economie.”

De snelle groei van TBAuctions is niet onopgemerkt gebleven. Met de steun van hoofdaandeelhouders Castik Capital en Summa Equity heeft het bedrijf zowel organische groei als strategische overnames in Europa doorgemaakt. De lancering van het online veilingplatform ATLAS, ontwikkeld door TBAuctions, wordt gezien als een belangrijke factor in deze groei. Nieuwendijk voegde toe: "We zijn Herberth Samsom dankbaar voor zijn bijdrage en zijn blij dat hij zijn kennis blijft delen als Non-Executive Director binnen ons bestuur.”