bpostgroup heeft onlangs alle aandelen van Active Ants weten te verwerven. De overname heeft geleid tot de benoeming van Bram Blondé, voorheen VP Strategic Development voor e-logistics Eurasia bij bpostgroup sinds juni 2021, als de nieuwe CEO van Active Ants.

Blondé, die bekend staat om zijn strategische inzicht in e-commerce logistiek, sprak over zijn visie voor de toekomst van het bedrijf: "Het is een eer om het unieke innovatieve concept van Active Ants verder uit te bouwen. Ik zie een helder potentieel in wat Active Ants te bieden heeft." Hij bevestigde dat de overgangsperiode soepel verliep, mede dankzij de inzet van voormalige leiders Jeroen Dekker en Jean Lahaye.

Blondé benadrukte de kernfilosofie van het bedrijf: "Onze primaire doelstelling is om e-commercebedrijven te ondersteunen in hun groeitraject door het leveren van end-to-end oplossingen. Active Ants onderscheidt zich door voorop te lopen in het bedenken van efficiënte oplossingen voor online orderverwerking, waarbij innovatieve opslag-, orderpick- en verpakkingsoplossingen op de markt te brengen en medewerkersen robots op de werkvloer te koppelen."