DFDS breidt uit in Nederland. Het Europese scheepvaart- en logistieke bedrijf neemt Estron Group, een Rotterdams familiebedrijf in transport en opslag, over. Deze strategische stap zal het transportnetwerk van DFDS uitbreiden en het aanbod aan klanten in de regio versterken.

Niklas Andersson, Executive Vice President en hoofd van de divisie Logistiek bij DFDS, toonde zich enthousiast over de overname en benadrukte de positieve impact op het netwerk van weg- en ferrytransport tussen het Europese vasteland en het Verenigd Koninkrijk. Bovendien zullen de opslag- en logistieke diensten van DFDS aanzienlijk worden verbeterd, wat ten goede komt aan de Nederlandse klantenkring.

De toevoeging van Estron Group's wegtransportcapaciteit aan DFDS's bestaande volladingactiviteiten, samen met de aanvullende deellading- en opslagactiviteiten in Wijchen, Nederland, creëert een synergetische fit die DFDS's klantenaanbod verbetert en haar capaciteiten in de regio uitbreidt.

De overname markeert ook de integratie van 130 getalenteerde mensen van Estron Group in het DFDS team, waardoor het personeelsbestand en de expertise van het bedrijf in Nederland verder worden versterkt.