Fulfilmentplatform ShipBob heeft een fulfilment centrum in Venray in gebruik genomen. De uitbreiding markeert de vijfde locatie van het bedrijf in Europa en wordt gedreven door de groeiende vraag in de regio. ShipBob koos Nederland vanwege "de strategische ligging en de nabijheid van grote Europese markten", zo liet ShipBob aan Ecommercenews weten.

Met een logistiek netwerk dat zich uitstrekt over meerdere landen, biedt ShipBob naadloze fulfillment diensten aan haar klanten. Het platform van het bedrijf biedt real-time voorraadtracering, orderbeheer en verzendinformatie over verschillende locaties en verkoopkanalen.

De strategische positie van Nederland, inclusief de nabijheid van Europa's grootste e-commerce markten Duitsland en Frankrijk, in combinatie met de bruisende zeehaven Rotterdam, maakt het een aantrekkelijke hub voor efficiënte distributie. Zendingen kunnen klanten in deze belangrijke markten binnen twee dagen of minder bereiken.

Het nieuwe fulfilmentcentrum in Nederland zal naar verwachting in juli operationeel zijn. ShipBob's voortdurende uitbreiding weerspiegelt haar toewijding aan het leveren van betrouwbare en efficiënte fulfilmentoplossingen om te voldoen aan de veranderende behoeften van merken op de wereldmarkt.