Apex Logistics, een vooraanstaande logistieke dienstverlener, heeft een huurovereenkomst getekend voor Prologis Park Waalwijk DC2BC. Dit moderne warehouse heeft een oppervlakte van 38.000 m2 en zal direct in gebruik worden genomen. Om de activiteiten niet te onderbreken, heeft Apex tijdelijk gebruik gemaakt van Prologis Park Veghel DC1, aangezien het nieuwe warehouse nog niet volledig gereed was op het moment van ondertekening.

Het nieuwe warehouse van Apex Logistics is volledig elektrisch en is uitgerust met zonnepanelen op het dak en biedt on-site laadstations voor elektrische auto's en fietsen. Daarnaast is er gezorgd voor een optimale hoeveelheid daglicht en LED-verlichting, terwijl de biodiversiteit wordt bevorderd door natuurinclusieve landschapsarchitectuur. Deze aanpak heeft Prologis reeds een WELL-certificaat opgeleverd. Het bedrijf streeft nu naar een BREEAM-certificering met een beoordeling van 'Excellent' of zelfs hoger.

Apex Logistics zal het nieuwe warehouse direct in gebruik nemen en gebruikmaken van verschillende diensten van het Prologis Essentials Platform om de operaties te optimaliseren. Deze strategische samenwerking zal bijdragen aan efficiëntere logistieke processen en een verbeterde klantbeleving.