Nedcargo Logistics Group heeft Jerome de Haas als nieuwe Transport & Distributie Directeur aangesteld. Per 1 januari 2023 zal hij Atze Hospes vervangen en maakt hij onderdeel uit van het directieteam van Nedcargo Logistics Group. De 41-jarige De Haas heeft al bijna 20 jaar ervaring in transport en logistiek.

De Haas reageert enthousiast op zijn nieuwe aanstelling: “Ik heb heel veel zin om deze mooie uitdaging aan te gaan. Ik sta voor openheid en verbinding, laagdrempeligheid, innovatie en niet te vergeten: plezier in het werk!”

Nedcargo Logistics Group is marktleider in voedings- en drankenlogistiek met meer dan 280.000 m2 opslagruimte verspreid over hun centraal gelegen magazijnen in de Benelux. Dagelijks leveren ze meer dan 30.000 verschillende producten aan supermarkten, restaurants, slijterijen en groothandels in de Benelux die zo meer dan 30 miljoen consumenten bereiken. 

Met Jerome de Haas als Transport & Distributie Directeur binnen Nedcargo Logistics Group wordt er een stap gezet naar een toekomstgerichte organisatie met innovatieve oplossingen voor logistieke problemen.