Albert Heijn introduceert volgende week AH Voordeelshop.nl, een nieuwe online webshop waar consumenten het hele jaar terecht kunnen vor aanbiedingen. De webshop brengt de diverse kortingsacties die Albert Heijn al bood, zoals uitjes en non-food producten, samen onder één digitaal dak.

Op AH Voordeelshop.nl, toegankelijk via www.ahvoordeelshop.nl, vinden klanten een uitgebreide reeks producten van bekende merken zoals KitchenAid, Philips, en Gardena. De site biedt seizoensgebonden deals variërend van barbecues en SUP-boards in de zomer tot fleecedekens in de winter. Daarnaast zijn er ook tickets beschikbaar voor populaire uitjes zoals lunches bij Loetje, bezoeken aan Diergaarde Blijdorp, en hotelovernachtingen.

Constantijn Ninck Blok, directeur merchandising en formats bij Albert Heijn, licht toe: “We zien dat klanten onze aanbiedingen op non-food, restaurants, uitjes en tickets altijd erg waarderen en daarom bieden we vanaf komende week in de AH Voordeelshop.nl hele goede deals. Nu zie je in 1 oogopslag alle geweldige dingen die we voor al onze klanten in petto hebben en kun je die heel eenvoudig bestellen.”

De AH Voordeelshop.nl belooft meer deals dan de fysieke winkels bieden en zal continu worden aangevuld met nieuwe items. Klanten hebben bovendien de mogelijkheid om Airmiles in te wisselen bij het doen van aankopen op het platform.