Vogue Bike, onderdeel van Europe Cycle Company, heeft 10.500 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Oosteinderweg 247 in Aalsmeer gehuurd van BLVG Ontwikkeling. Vogue Bike, een gevestigd familiebedrijf in de fietsenindustrie, zal deze ruimte gebruiken voor productie, assemblage en distributie van fietsen en e-bikes aan hun Europese dealers.

BLVG Ontwikkeling, een Amsterdamse vastgoedontwikkelaar actief sinds 2006, is de eigenaar van het pand. De firma is gespecialiseerd in de ontwikkeling van commercieel onroerend goed en woningbouw, met een focus op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het pand aan de Oosteinderweg is door BLVG aangekocht met het oog op herontwikkeling, maar wordt tijdelijk verhuurd aan Vogue Bike.

Deze tijdelijke huur biedt Vogue Bike de mogelijkheid om haar vastgoedambities te verwezenlijken en dient als opstap naar de ontwikkeling van een nieuw productie- en distributiecentrum in het midden van Nederland.

De transactie, die collegiaal is uitgevoerd met Van Luling BOG, toont de expertise van GA Makelaars in het samenbrengen van partijen en het voldoen aan hun specifieke behoeften. Dit resulteerde in een succesvolle overeenkomst die door alle betrokken partijen als zeer positief wordt ervaren.