Weidelco BV, een groothandel in de foodbranche, heeft zijn aanwezigheid in Midden-Brabant aanzienlijk versterkt. Het bedrijf heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor een omvangrijk bedrijfs- en kantoorcomplex aan de Broekakkerweg 15 in Gilze.

Het gehuurde object beslaat in totaal circa 7.763 m², waarvan ongeveer 7.033 m² bedrijfsruimte en circa 730 m² kantoorruimte. Dit wordt aangevuld met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein, waarmee het complex volledig voldoet aan de behoeften van Weidelco. Gelegen op het bedrijventerrein “Broekakkers”, staat het complex in een gebied dat bekend staat om zijn diversiteit aan bedrijvigheid en de aanwezigheid van zowel grote internationale bedrijven als het lokale midden- en kleinbedrijf.

De locatie Gilze, gunstig gelegen ten opzichte van de steden Tilburg en Breda, biedt Weidelco een centrale en regionale vestigingsplaats in de regio Midden-Brabant. Deze strategische positie faciliteert de verdere groei en expansie van het bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevende internationale speler in de levering van verpakkingen, specerijen, reinigingsmiddelen, netten, kunstdarmen en apparatuur voor de voedingssector.

Het bedrijfscomplex maakt deel uit van het Urban Logistics Fund van één van de internationaal opererende opdrachtgevers van Profound Investment Management. Dit platform, dat sinds 2016 actief is, richt zich op Pan-Europees logistiek vastgoed in de nabijheid van grote stedelijke gebieden en onderstreept de duurzame en strategische benadering van vastgoedinvesteringen.

De transactie is tot stand gekomen met de expertise van internationaal vastgoedadviseurs Cushman & Wakefield Industrial & Logistics, die collegiaal met JLL de belangen van Profound Investment Management en haar cliënt hebben vertegenwoordigd. Dit markeert een belangrijke mijlpaal voor Weidelco BV, dat door deze nieuwe huisvesting niet alleen zijn groeiambitie bevestigt, maar ook zijn toewijding aan het bieden van toegevoegde waarde aan versondernemers door het ontwikkelen van nieuwe concepten en formules.