Speelplezier-online B.V., het bedrijf achter Nederlandse webshops voor sport- en spelartikelen, heeft haar groeiambities kracht bijgezet met de aankoop van een multifunctioneel bedrijfspand gelegen aan de Kelvinstraat 13 in Oldenzaal.

Het pand, met een totale oppervlakte van circa 4.500 m², is uitgerust met moderne faciliteiten waaronder twee loading docks, entresolvloeren en kantoorruimtes, wat het een ideale locatie maakt voor de verdere expansie van Speelplezier-online. Bovendien biedt de locatie op bedrijventerrein De Eekte-Hazewinkel, nabij de Rijksweg A1 (afslag Oldenzaal-Zuid), uitstekende logistieke verbindingen.

Speelplezier-online staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan sport- en spelproducten, variërend van tafeltennistafels en basketbalpalen tot pooltafels, voetbaltafels, en airhockeytafels. Het bedrijf geniet naamsbekendheid door specialistische websites zoals www.voetbaltafel.nl en www.tafeltennistafel.nl, en heeft de afgelopen jaren een significante groei doorgemaakt.

Deze expansie en de toenemende vraag naar de producten van Speelplezier-online hebben de noodzaak voor een groter bedrijfspand versneld. Met de aankoop van het pand aan de Kelvinstraat 13 zet Speelplezier-online een belangrijke stap naar het faciliteren van haar toekomstige groei en het verstevigen van haar positie als een van de leidende online winkels in de sport- en spelbranche in Nederland.